skip to Main Content

Workshop Tiffany

In een workshop Tiffany leert u glas snijden, glas slijpen, het glas in folie zetten en solderen. Eventueel kunt u het werkstuk nog patineren waardoor de solderingen een andere kleur krijgen.

Een workshop duurt 3 tot 3 ½ uur en kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond. De kosten bedragen € 37,50 inclusief materiaal.

Workshops 1
Workshops 2

Workshop Glas in lood

In deze workshop maakt u een klein raampje. Het glas is al op maat gesneden, u kunt zelf de kleurcombinatie samenstellen. Daarna zet u het glas in lood en gaat u solderen.

Een workshop duurt 3 tot 3 ½ uur en kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond. De kosten bedragen € 37,50 inclusief materiaal.

windlicht
IMG_3842

Geplande workshops

Woensdag 10 juni 2020: workshop Glas in Lood of Tiffany. Start 10.00 uur, eindtijd rond 13.30 uur.

Woensdag 24 juni 2020: workshop Glas in Lood of Tiffany. Start 10.00 uur, eindtijd rond 13.30 uur.

Komt u alleen of met een groepje? Wilt u het combineren met een lunch, een high tea of eenvoudige maaltijd? Neem geheel vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Let op: het volgen van een workshop geschiedt geheel op eigen risico.

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: www.lacasabella.nl. Ik organiseer namelijk ook creatieve kinderfeestjes en diverse (andere creatieve) workshops voor volwassenen.

Wilt u een workshop doen?

Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op de contactpagina of bel met 06 – 16 92 60 31.

Winkelmand

Back To Top