skip to Main Content

Workshop Tiffany

In een workshop Tiffany leert u glas snijden, glas slijpen, het glas in folie zetten en solderen. Eventueel kunt u het werkstuk nog patineren waardoor de solderingen een andere kleur krijgen.

Een workshop duurt 3 tot 3 ½ uur en kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond. De kosten bedragen 34,50 inclusief materiaal.

Workshops 1
Workshops 2

Workshop Glas in lood

In deze workshop maakt u een windlicht of een klein raampje. Het glas is al op maat gesneden, u kunt zelf de kleurcombinatie samenstellen. Daarna zet u het glas in lood en gaat u solderen.

Een workshop duurt 3 tot 3 ½ uur en kan plaatsvinden op een ochtend, middag of avond. De kosten bedragen 34,50 inclusief materiaal.

windlicht
IMG_3842

Workshop Glas in lood in 1 dag

In de workshop van 1 dag leert u de basistechnieken van Glas in lood zoals glas snijden, glas slijpen, het glas in loodprofielen zetten en solderen. Eventueel kunt u het werkstuk patineren. Het werkstuk wordt ongeveer 30 x 30 cm en zal bestaan uit rechte lijnen. Aan het eind van dag neemt u het werkstuk mee naar huis.

De dag begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30. De kosten bedragen € 74,50 inclusief materiaal, koffie en thee en een eenvoudige lunch.

Geplande workshops

Workshop Glas in Lood in 1 dag: woensdag 24 april (nog 3 plaatsen beschikbaar!)

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Komt u alleen of met een groepje? Wilt u het combineren met een lunch, een high tea of eenvoudige maaltijd? Neem geheel vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Let op: het volgen van een workshop geschiedt geheel op eigen risico.

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: www.lacasabella.nl. Ik organiseer namelijk ook creatieve kinderfeestjes en diverse (andere creatieve) workshops voor volwassenen.

Wilt u een workshop doen?

Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op de contactpagina of bel met 06 – 16 92 60 31.

Winkelmand

Back To Top